Deputāts Artuss Kaimiņš pauž savu oficiālo viedokli par Ilmāru Rimšēviču!

Pēdējās dienās šķiet, ka visas Latvijas un ne tikai Latvijas uzmanība ir pievērsta sāgai ap Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča aizturēšanu un izvirzītajām apsūdzībām par kukuļa pieprasīšanu no Norvik bankas īpašniekiem.

Arī deputāts Artuss Kaimiņš ir nācis klajā ar savu oficiālo viedokli par notiekošu.

Artuss Kaimiņš savā Facebook profilā raksta:

“Mans oficiālais viedoklis par situāciju ap Ilmāru Rimšēviču.

Viss tas, kas tagad ir noticis, ir totāls apdraudējums Latvijas valstij!
ENAP (Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvalde) ir tas, kas Rimšēviča aizturēšanu ir panācis.
KNAB tikai tapēc ir klāt, ka Rimšēvičš ir amatpersona.
2 gadus dienu dienā ENAPs tika veicis operatīvo izmeklēšanu ar Rimšēviču. Ja viss, ko tagad saka ārvalstu mediji, ir īstenība, ja tā tiešām ir, tad ir jālido drošības iestādēm.
Un tad arī Anna Patapova ir bijusi pilnīga nulle, kas, iepējams, ir piesegusi savas nezināšanas, dumības, politiskās angažētības vai kādu citu iemeslu dēļ visu to, ko mēs pēdējās dienās redzējām.
Un tas, tad ir ticis darīts jau vairākus gadus.

Ja, tā nav taisnība, tad ir jālido Ministru prezidentam Kučinskim un Valsts prezidentam Vējonim, kuru vienīgie vārdi pēdējās dienās bija lauzītā, dramatiskā angļu valodā vēstīti apsveikumi mūsu sportistiem olimpiādē. Tad viņiem abiem jau sestdien vajadzēja sasaukt 100 preses konferences un paziņot, ka pret mūsu Latviju notiek uzbrukums. Ka notiek diversija. Viņu abu uzdevums ir sargāt mūsu Valsts tēlu arī starptautiski. Tas nenotika.

Tagadējais nodarījums un viedoklis par mūsu valsti ir drastisks pasaules tabloīdos. Esam ieguvuši sliktu slavu pasaules mērogā. Šo viedokli vairs nevar izmainīt. Viņi domā, ka esam banānu republika, kur apcietina banku prezidentus vai premjerus. Tas paliks vismaz vienu paaudzi cilvēku prātos. Ārzemju mediji un cilvēki domā, ka mūsu valsti vada zagļi un bandīti. Šis viedoklis ietekmēs gan naudas plūsmas uz mūsu valsti gan daudzos starptautiskos kredītreitingus.
Un šeit ir tikai divas versijas. Trešās nav.”

Avots: Artuss Kaimiņš Facebook

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment