Māmiņa patiesā šokā: 5 gadīgo dēlu smagā stāvoklī izmet no slimnīcas sakot, ka viņš ir vesels!

Kāda māmiņa dalījusies ar savu sāpju stāstu par to, kā viņu ar 5 gadus veco dēlu burtiski izmet no slimnīcas, apgalvojot, ka viņš ir pilnībā vesels, lai arī beigās izrādās, ka realitāte ir pavisam citādāka!

Sieviete portālā sudzibas.lv raksta par notikušo:

“Sveiki!

Man ir dēliņš, kuram ir pilni 5 gadi. Nesen viņš saslima ar laringītu. Devāmies pie ģimenes ārsta, kura mums izrakstīja medikamentus ārstēšanai un norunājām nākamo vizīti pēc divām dienām.

Pēc divām dienām bija palicis nedaudz labāk, taču pēkšņi sākās augsta temperatūra 39.7, sabijos ka laringītam klāt būs vēl gripa, tāpēc sazvanīju ģimenes ārsti un novienojāmies ka ar dēlu braukšu uz slimnīcu.

Neesmu dzirdējusi sūdzības par Ventspils slimnīcu un bijām tur jau bijuši tāpēc nolēmu doties tieši tur.

Aizbraucām uz Ventspili un ierakstījāmies slimnīcā (vakarā) , dēlam pielika sistēmu, lika dzert nurofenu, klepu sīrupu un papīros rakstīts ka degunā pilināja vibrocil, lai gan ne reizi nepilināja. Uztaisīja analīzes gripai, lai pārliecinātos ir vai nav, atbilde negatīva, gripa nav, taču deva gripas zāles tik un tā.

Nākamajā rītā pamodāmies pašsajūta dēliņam labāka (domāju dēļ sistēmām) temperatūra 37°, gaidām ārstu. Ap 11-tiem atnāk ārsts un paklausās vai bērnam ir vai nav trokšņi. Pēc 10 min. ienāk māsiņa un pieliek sistēmu. Ārsts tajā pašā laikā pasaka ka man bērns ir pilnīgi vesels un paprasa māsiņai kāpēc veselam bērnam tiek laistas zāles. Māsiņa noņem sistēmu, izņem katetru un aiziet…

Raksta turpinājums nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment