Palīdzēsim mammai, kuras lielākais sapnis ir atkal paņem uz rokām savu jaunāko meitiņu!

Mātes rokās mātes siltums – tā varam teikt par kādu smaidīgu piecu bērnu mammu, kuras lielākais sapnis ir atkal paņem uz rokām savu jaunāko meitiņu.

Viena no Latvijas aktīvākajām un lielākajām palīdzības organizācijām “Palīdzēsim viens otram” vērsusies ar palīdzības lūgumu pie sabiedrības:

Pie mums vērsās Sandra (vārds mainīts), kura jau vairākus gadus mokās ar spēcīgām muguras sāpēm, jo darbā veikalā bieži nācās celt smagumus, līdz kādā reizē mugura slogu neizturēja – nācās meklēt mediķu palīdzību. Nu viņa jau 5 gadus cīnās par veselības atgūšanu (neirologa apmeklējumi, magnētiskās rezonanse izmeklējums, 8 blokādes, vertebrologa apmeklējumi, ķirurga konsultācijas), bet ārstu vienbalsīgs slēdziens tāds, ka vienīgais iespējamais risinājums ir muguras diska operācija.

Sandra ilgstoši lieto zāles, lai sāpes kaut nedaudz mazinātu, taču arī tās vairs nespēj pilnvērtīgi palīdzēt. Nejūtīga palikusi arī viena kāja, tāpēc lielu dienas daļu viņa spiesta pavadīt gultas režīmā.

Lai arī ģimenes vienīgais apgādnieks strādā, operācijas izmaksas (aptuveni EUR 1500.00) piecu bērnu ģimenei ir pārāk lielas, un ģimene saviem spēkiem tās nespēj segt.

Esam sazinājušies ar speciālistiem, kopīgi ar mammu Sandru raduši labāko iespējamo variantu operācijas veikšanai, un šobrīd vēlamies ar “Palīdzēsim viens otram” atbalstītāju atbalstu palīdzēt Sandrai (vārds mainīts) segt operācijas izmaksas.

Aicinām ikvienu no jums sniegt atbalstu Sandrai muguras diska operācijas veikšanai, lai kādu dienu viņa varētu pacelt uz rokām savu mazo meitiņu un atkal būt aktīva mamma saviem bērniem.

Mēs zinām, ka kopīgi varam palīdzēt Sandrai izveseļoties, un savākt nepieciešamos naudas līdzekļus – EUR 1500.00.

Tu vari palīdzēt:
biedrība “Palīdzēsim viens otram”
Reģ. Nr: 40008260372
AS Swedbank LV06HABA0551043090995
PayPal: [email protected]
Mērķis: Sandras operācijai

Mēs – biedrība “Palīdzēsim viens otram” – visus ziedotos līdzekļus novirzīsim tieši Sandras ārstēšanai, no ziedojumiem neieturot ne komisiju, ne administratīvās izmaksas, un turpināsim informēt par projekta gaitu!

PS- Māmiņas un bērnu sejas aizklājām, jo dzīvo mazpilsētā!

Labais vairo labo!

Avots: Facebook “Palīdzēsim viens otram”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment